Skal du være med i Aktive Unge?


Er du i alderen 13-25 år, og har du et handicap af den ene eller anden art? Er du interesset i at være en del af et fællesskab, hvor aktiviteter, samvær, gode og sjove stunder er omdrejningspunktet?

Så skal du være en del af vores nye tiltag, Aktive Unge, hvor målet er, at vi mødes om aktiviteter, som du som deltager selv er med til at bestemme og sætte rammerne for. Aktiviteterne kan bestå i alt lige fra spilleaftener til café-besøg, sport af forskellig art eller kreative aftener med maling på fingrene og frit løb for fantasien.

Som aktiv ung, vil du altså få mulighed for at få én på opleveren og samtidig prøve kræfter med en masse forskellige ting, som kan være med til at udvikle dig. Du vil blandt andet få muligheden for at møde nye mennesker, være en del af et fællesskab og måske danne nye spændende relationer og gode venskaber. Indtil videre har vi blandt andet allerede planlagt en film-aften, Mortens aften og julestue. Desuden har vi planer om at tage i Tivoli og på andre udflugter.

Overordnet set vil Aktive Unge vil have sit eget budget, og indenfor budgettet er det kun fantasien, der sætter grænserne – og som medlem af Parasport Frederiksberg, deltager du helt gratis.

Frem mod det nye år mødes vi den 13.10, 27.10, 10.11 og den 8.12 (altid om torsdagen) klokken 17-19 i KU.BE, som er Frederiksbergs nye kultur- og bevægelseshus.

Har du lyst til at høre mere, så send en mail til: tine2400@gmail.com eller mød op på én af de ovenstående datoer i KU.BE på Dirch Passers Allé 4, 2000 Frederiksberg. Vi holder til på 3. sal (der er elevator til rådighed), i ZEN2.