Onsdagsholdet


Hos Parasport Frederiksberg har atletik været en fast del af tilbuddet siden foreningens tilblivelse. I 2015 blev tilbuddet udvidet til at inkludere børn og unge. Tilbuddet blev kendt som Små Sikre Sejre, men internt kendes vi som Onsdagsholdet.
Parasport Frederiksberg har indgået et samarbejde med Skolen På Nordens Plads, hvorfra flertallet af udøverne kommer fra. Skolen på Nordens Plads er en specialskole for børn med ADHD, Autisme, Aspergers mv.

Hvad laver vi?
På Onsdagsholdet undervises der primært i klassiske atletik discipliner som sprint, højde-og længdespring, hækkeløb, kuglestød, spydkast osv. – dog indgår der også en masse små lege og hygge.

Trænere og træningstider
Trænerteamet på Onsdagsholdet består af studerende fra idræt, pædagogik og lærerseminariet, som alle har erfaring inden for atletik.
Træningen ligger hver onsdag fra 13.30-15.00 på Frederiksberg Stadion.

Praktisk samarbejde
Undervisningen ligger i skoletiden, hvorfor udøverne bliver fulgt over på Frederiksberg Stadion af pædagoger, som aktivt deltager i undervisningen og hjælper trænerne, hvis der skulle opstå udfordringer. Teamet omkring udøverne er derfor stort og alsidigt.