Bliv frivillig


Hos Parasport Frederiksberg leder vi hele tiden efter frivillige, som har lyst til at være en del af vores klub. Frivillige, der gennem engagement og lysten til at hjælpe andre, har mod på at gøre en positiv forskel og samtidig også selv få noget med i bagagen.
For som frivillig kan du komme til at lære noget nyt, udvikle dine kompetencer, udvide dit netværk og ikke mindst opleve fællesskab med andre frivillige.Derudover giver det dig også en række fordele, hvis du er i gang med at søge job eller uddannelse, da dit engagement får dig til at fremstå som en dedikeret person, der har hjertet det helt rette sted, og som måske har praktisk erfaring inden for et bestemt område.

Så hvis du har mod på at blive frivillig hos Parasport Frederiksberg, så skriv eller ring endelig til os så hurtigt som muligt. I fællesskab kan vi så forhåbentlig finde ud af, hvordan du på bedste vis kan komme til at blive Parasport Frederiksbergs næste frivillige og dermed opleve positivt samvær og gode oplevelser sammen med andre mennesker.

Vi glæder os til at høre fra dig!