Om Parasport Frederiksberg


Parasport Frederiksberg (PSF) er en idrætsklub for socialt- og fysisk handicappede, der har et åbent atletikhold for børn samt RaceRunning og kørestolsrugby for fysisk handicappede.
Du kan læse mere om disse idrætter på denne side, og ønsker du selv at dyrke én af de forskellige sportsgrene eller har andre spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte et af medlemmerne fra bestyrelsen.

I 1993 blev der lavet et tilbud for handicappede, som ville dyrke atletik på Frederiksberg. Dette blev sådan en succes, at man den 26. oktober samme år stiftede FHI. FHI og siden hen PSF har derfor lige fra starten haft atletik som tilbud. I 2004 blev kørestolsrugby indlemmet som aktivitet, og i 2014 fik PSF også et åbent atletikhold.

Klubbens hjemsted er Frederiksberg Stadion og Tre Falke Hallen, Sønderjyllands Allé 4, hvor atletikken holder til på stadionet, og kørestolsrugby holder til i Tre Falke Hallen. På dette idrætsanlæg er der gode og handicapvenlige omklædnings- og badefaciliteter. Herudover har anlægget et cafeteria ”Pusterummet”, der har åbent, når der er aktiviteter på anlægget.