Fastelavn – Lørdag, Leg og Læring

Af Jens Højbjerg

Lørdag d. 3. februar var Lørdag, Leg og Læring aflyst fordi der var terminsprøver i salen, og Andrea og Alex var på skiferie med deres studie. Men så holdt vi da bare fastelavn i stedet for, hvilket blev en stor succes.

Egentlig skulle vi have været i Fælleshuset, men på grund af en dobbeltbookning endte det med, at vi slog katten af tønden i et omklædningsrum på Falkonergårdens Gymnasium. Det fungerede rigtig godt, og som en af forældrene sagde til mig, så er de bedste fester, altid dem der bliver holdt i et omklædningsrum.

Fantasien havde fået frit løb, og vi havde bl.a. besøg af Harry Potter, en opblæst enhjørning, flere prinsesser og par pirater og en enkelt heks.

Vi fik sat kroner på kattekonger og kattedronninger, da bunden blev slået ud af tønderne, og det sunde slik væltede ud på gulvet til stor jubel fra alle – børn såvel som voksne.

Efter tøndeslagning stod den på fastelavnsboller og juice, som vi havde fået sponsoreret af Menu Domus Vista, og kl. 11.30 kunne vi takke af med god samvittighed.

Tak for en god formiddag.