Månedens profil – April

Andre Stokholm Overgaard

Månedens profil for April Andrea Stokholm Overgaard. Er 26 år Bor på Frederiksberg, hvor hun er født og opvokset. Kan godt lide at bage og bager meget brød. Løbetræner 3 gange om ugen i Parasport Frederiksberg. Styrketræner 2 gangen om ugen andetsteds
Er på Para-atletik landsholdet.

Hvordan hørte du om Parasport Frederiksberg?
Det var en sommer, hvor jeg var hjemme med min far. Jeg så en artikel i avisen om Frame Running Camp og Cup, efterfølgende var jeg nede og se det. Jeg tænkte, at dem der kan jeg godt løbe med og lige så hurtigt. Året efter var jeg så selv med.

“Andre fortalte mig, at jeg havde julelys i, øjnene da jeg kom op på en
Frame Runner”

Hvorfor lige Frame Running?
Jeg har tidligere været til Parasport arrangement, men andre fortalt mig, at jeg havde julelys i øjnene, da jeg kom op på en Frame Runner.

Hvordan er klubben Parasport Frederiksberg, og hvordan er det at være atlet/medlem hos Parasport Frederiksberg?

Der bliver virkelig gjort noget for at fremme fællesskabet. Der bliver holdt fællesspisning en gang om måneden, om sommeren er der sommerfest og juleafslutning og vinteren. Campen er virkelig god. Det føles trygt og folk er ret søde. Det er godt at være atlet her.

Hvad motiverer dig?
Fællesskabet og de ting jeg kan opnå i forhold til sporten, selvom jeg sidder i kørestol. Jeg vil gerne blive den bedste udgave af mig selv. Og jeg synes selv, at jeg gør det meget godt. Jeg kan godt lide, når træningen er hård og den der følelse af, at jeg kan kommenhjem og slappe af med god samvittighed.

“Allierer dig med nogen og bliv ved. Du kan sagtens”

Hvad er dine bedste råd til mennesker, som overvejer at dyrke Frame Running?
Kom ned og kig. Allierer dig med nogen og bliv ved. Du kan sagtens. Bare kast dig ud i det og lad være med at tænke på, hvad andre tænker og bliv ved med at træne.

Du kan læse om Frame Running holdet i Parasport Frederiksberg
her, hvor du også kan tilmelde dig holdet: